The Great Awakening, Trump ... and Q - Photographer, Writer ... Motorcycles! Virgin Mary, Parsifal Jinpa movie, wwg1wgaworldwide ... no DM

I couldn't sleep last night. The situation here in Europe is starting to derail. The DS really seems to be taking over here, in politics, the war and certainly in banking. I got up at 4 o'clock this morning and had a cup of tea at the kitchen table. I was reminded of the famous phrase Trust the Plan, which Vincent Kennedy recently pointed out that it relates much more to our own Plan, to trusting ourselves. When you come to a point where you seem to be losing hope, it is good to re-sharpen this inner confidence… through prayer, through knowledge, and through knowing that you are not alone. I only have a few friends who are "awake" ... sometimes I post on Fb, but a few who are waiting for my messages. Then the AU family is a very big boost in this dark time. Thank you!

Zbanowany na Twitter 9 razy🤷‍♂️🤷‍♂️ Wolność słowa pełna para🤔 Patriota pełna piersią🇵🇱 WWG1WGA. QanonPoland

In response HTG TheolddoG to his Publication

Nie traćmy nadziei zaufajmy planowi💪🙏 również miałem pare razy ataki zwatpienia ale na szczęście usiadłem porozmyślałem dlaczego tak to sie wszystko dzieje i doszedłem do wniosku, ze Wszyscy zostalismy dawno temu poinformowani o tym wszystkim poprzez dropy itp przygotowani na ten roller coster😁 pozdrawiam serdecznie z Polski i wysyłam do wszystkich mnóstwo miłości🥳🙏

The Great Awakening, Trump ... and Q - Photographer, Writer ... Motorcycles! Virgin Mary, Parsifal Jinpa movie, wwg1wgaworldwide ... no DM

In response qadrynq qadryanq to his Publication

Dziękuję za miłą odpowiedź! Tak, to trudny czas, do którego byliśmy dobrze przygotowani przez Q. Staliśmy się miłym klubem przyjaciół i to jest ogromne wzbogacenie w naszym życiu, jak sądzę. Pozdrawiam Cię i przesyłam Ci Siłę, bo i Ty w Polsce czeka cię trudna zima.

Mam nadzieję, że moje polskie tłumaczenie jest poprawne. 🙏

Godspeed, Patriot!!

Na szczęście jesteśmy tutaj przygotowani na różne ewentualności, ale po przemyśleniach z Moja najbliższą ekipą od decode dochodzimy do wniosku, że to będzie raczej przedstawienie dla śpiochów plus dodatkowa kompromitacja rządu we wszystkim tym co robią tzw programów strachu na jesień i na ten moment tak to wygląda, ze szczekają jak małe pieski i nic poza tym😁 pozdrawiam raz jeszcze
WWG1WGA🥳🥳🥳🥳

In response HTG TheolddoG to his Publication

Only people mentioned by @qadryanq in this post can reply

In response qadrynq qadryanq to his Publication

Ha, tak, mam nadzieję, że ty i twoi przyjaciele macie rację i że to wszystko służy "The Great Awakening". Tak wielu ludzi jeszcze się nie obudziło… Q mówi o „Scare Event”… które równie dobrze może być sytuacją wojenną lub zagrożeniem nuklearnym. Mam nadzieję, że wkrótce się skończy...
Z poważaniem!
WWG1WGAWORLDWIDE 👍👍👍