Zbanowany na Twitter 9 razy🤷‍♂️🤷‍♂️ Wolność słowa pełna para🤔 Patriota pełna piersią🇵🇱 WWG1WGA. QanonPoland

Polska nazywa śmiertelny atak rakietowy „nieszczęśliwym wypadkiem”, łagodząc obawy przed eskalacją / ROZPOCZNIJ WOJNĘ (Pomyśl o pociskach) przypadkowo wystrzelonych

Artist, Sociologist, INTJ - I will always fight for freedom and truth...

In response qadrynq qadryanq to his Publication

Who wanted to start this war? So Poland just stopped WWIII?

Zbanowany na Twitter 9 razy🤷‍♂️🤷‍♂️ Wolność słowa pełna para🤔 Patriota pełna piersią🇵🇱 WWG1WGA. QanonPoland

In response Aga Gie to her Publication

Jakiś były dowódca Amerykański mówił, że to polakom zależy na wojnie, tez bym był skłonny w to uwierzyć po ich polityce🤙

Mam zupełnie odwrotne wrażenie, szczególnie teraz. Największa nagonka prasowa była w mediach zachodnich. Wszystkie Polskie komunikaty były stonowane i uspakajające. To moje osobiste wrażenie.

W sumie masz racje patrze przez pryzmat ostatnich zachowan🤭 teraz po tym komenatrzu przypomina sie artykul gdzie biden namawial do wojny, po upadku gieldy ftx zmienil zdanie i probuje sil by zelensky szedl na ugode, wiec moze sama ukraina, tylko kto ciagnie za sznurek skoro usa nie chce dalej ciagnac?

Moim zdaniem wojna była dogadana między zachodem i Putinem, a Chiny przyklepały. Teraz Bidenowi pali się grunt po nogami więc chce się wycofać z ustawki i przekonać o tego Zeleńskiego. Ale Zeleński widzi teraz szansę pokonania Rosji i nie chce się wycofać. Do tego do gry wrócił Trump i to mogła być ich ostatnia szansa na rozpętanie piekła, które by przykryło ich wałki.

wiesz finansowanie sie skonczylo dla ukrainy i dodatkowo zachod tylko mowil, ze wygrywaja👍 dogadane na pewno wszystko bylo i to nie tylko xi z putinem bo tam jeszcze byl duda na olimpiadzie🤭

Był i dlatego działają nadzwyczaj spokojnie i umiarkowanie. Obserwuj to co się dzieje wewnątrz Rosji teraz, bo moim zdaniem to jest kluczowe. Jeśli to się rozpadnie na mniejsze republiki gra się zmienia totalnie. Podobno to G20 było jak Jałta. Myślę, że efekty zobaczymy szybko.

akurat mamy na grupie rosjanina i sledzi kazde info stamtad🫡🫡

Trochę znam Rosyjski i jestem socjologiem i mi to wygląda jak lata 80te w Polsce. Tam się teraz gotuje w społeczeństwie. Wszyscy patrzą na polityków, a gra się toczy gzie indziej.

Oni i tak od czegos chca Nas odciagnac tymi dzialaniami👍👍

Wiadomo, że chodzi o kasę i system bezgotówkowy. Jak to przyklepią znika cała wolność. Pamiętasz STOP ACTA? I tak to przepchnęli w końcu, tylko innym sposobem.

Wiesz bardziej jestem sklonny za tym, ze wolnosc wraca do ludzi mimo tego, ze bedzie cyfrowa waluta np takie ftx bylo widac jak rodzina pomogla jak to wszsytko powiazane i stad mysle, ze dobzi ludzie czuwaja nad tym by zniknal ze swiata caly skorumpowany aspekt Naszego zycia, przyjrzyj sie takiemu xrp, na moje maja pozew od dwoch lat bo nie chcieli przylaxzyc sie do klubu elit i placic lapowki dlatego maja takie problemy🤭 wierze w to, ze zmierzamy w dobrym kierunku i wszystko sie wyjasni dla Nas dla ludzkosci🫡💪

Ja nie wierzę w crypto. To narzędzie totalnej kontroli. Mogą Ci odebrać cały majątek jednym kliknięciem. Chiny już to mają i zobacz jak to działa w praktyce. Cancel culture to wstęp o social score.

to zalezy gdzie trzymasz🤙 jesli gielda to owszem ale jesli masz prywatny portfel to nie ma mozliwosci😃 ja wierze w to ze ludzkosc powinna pojsc do przodu jesli chca ewoluowac jesli cos bedzie oparte p jakis kruszec to nie bedzie tak jak z pieniedzmi, ze beda drukowac ile beda chcieli🫡

Dlatego jestem totalnie za aby Złoty był ZŁOTY 😉 Może być też srebrny, miedziany czy mosiężny... To wystarczy. Kruszce będą szły w górę więc zamiast inflacji masz wzrost zasobów jeśli oszczędzasz. Na oszczędnościach gospodarka kwitnie bo możesz je inwestować zamiast tylko wydawać na konsumpcję aby przetrwać. o tego produkcja idąca w jakość i trwałość a nie w ilość i mamy swój RAJ na ziemi.

pasuje mi i Twoj punkt widzenia😀😀

Only people mentioned by @AgaG in this post can reply

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Aga Gie, click on at the bottom under it